Alle børn har ret til at være børn

Fripladser til Gymnastikforeningen og SGIF:

Vi har allerede fået lovet fripladser til alle de børn, der har brug for det. Janni er informeret og ”deler” pladser ud efter sommerferien.

Kantinehæfter til skolen:

Status er, at vi har fået produceret 400 kantinekort til skolen, som sælges til eleverne og kan bruges som alternativ til kontant betaling i kantinen.

Dette tiltag er for at skjule, at de udsatte børn får gratis mad. De får gratis kantinekort af sundhedsplejersken, men ingen finder ud af det, for de betaler som alle de andre børn på skolen med det nye kantinekort.

Akutkasse

Formålet med akutkassen er dels at kunne hjælpe udsatte børn og familier direkte via børnebanden eller skolen/Janni sundhedsplejerske. Og dels at ”fylde” op i kirkens børnehjælpkasse.

Skibe er allerede sat i søen for at samle penge ind men hold dig endelig ikke tilbage hvis du som privat person, eller hvis dit firma eller din arbejdsgiver har lyst til at bidrage med kontanter eller ydelser.

Har du spørgsmål som ikke er besvaret på vore side, er du velkommen til at skrive til boernebanden@ganloseby.dk eller ringe til Hanne Ishøy på telefon 28 89 72 61.